Control your business, create your future

Coaching

Coaching

Als ondernemer ben je van zeer grote invloed op de bedrijfsprestaties van je bedrijf. Daarom staat jouw ontwikkeling als ondernemer voor ons centraal. Wil jij persoonlijk en zakelijk groeien? Dan gaat OndernemerWijzer jou daarbij helpen.
Onze ondernemerscoaches helpen je om het beste uit jezelf te halen, je doelen te bereiken en je vaardigheden te ontwikkelen.

Inzicht biedt uitzicht

Inzicht in jezelf is van levensbelang voor de groei van jouw bedrijf. Door herkenning van je eigenschappen kun je een goede ontwikkeling van je bedrijf creëren. Vervolgens kun je een succesvolle strategie kiezen die zowel je positieve, maar ook je minder goede punten aanvult of compenseert. OndernemerWijzer maakt gebruik van de Groeiscan voor ondernemers. Een ondernemerstest, die je snel inzicht geeft in jouw ondernemendheid.

Jouw Ondernemersprofiel

Jouw denkstijlen

360 graden Feedback

Jouw Entrepreneur Platform

Ondernemerscoach

Onze ondernemercoaches zijn specifiek door OndernemerWijzer opgeleid en gecertificeerd. Hierdoor kan hij gebruik maken van onze wetenschappelijk onderbouwde modellen en tools zoals de Groeiscan voor ondernemers. Een coach houdt je scherp en is een sparringpartner die oog heeft voor jouw ambities maar ook voor je blinde vlekken en ego.
Naast kwaliteiten in coaching beschikken onze ondernemerscoaches ook over gedegen kennis van ondernemerschap en bedrijfseconomie. Hij of zij pleegt de juiste interventies waardoor je focus op jouw toekomst krijgt en houdt en uiteindelijk persoonlijk groeit en zakelijk rendement realiseert.

Let’s connect!

emailtwitter_birdFacebookgoogle_pluslinkedinYouTube

P.S. Dit is echt iets voor jou

Bezoek OndernemerWijzer