Control your business, create your future

Controlling

Controlling

De financiƫle positie van je bedrijf, is een spiegel van jouw ondernemerschap. Het zijn twee communicerende vaten. Wij vinden het daarom van belang om zowel de zogenaamde vent als de tent centraal te zetten. Inzicht in je cijfers helpt je om de koers voor jouw bedrijf te bepalen en te volgen. Wij leveren per gewenste periode inzicht in bedrijfsresultaten op een transparante en begrijpelijke manier en altijd in het perspectief van de persoonlijke en zakelijke doelen van de ondernemer. We maken hiervoor gebruik van speciale software, waarin het businessplan en je strategische doelen zijn vastgelegd.

Businessplan als dynamisch instrument

We kunnen bijvoorbeeld de huidige administratie vergelijken met de gewenste situatie uit het businessplan. Zo wordt elke maand direct helder waar je staat en wat je nog moet doen. Door de controlling van OndernemerWijzer verandert je businessplan van een statisch document dat de neiging heeft te verstoffen, in een onmisbaar dynamisch instrument. Zo houd je altijd controle over jouw bedrijf en dit geeft rust en zekerheid.

Managementinformatie voor je strategie

Vertrekpunt voor controle op je bedrijf, is je bedrijfsstrategie. Dit betekent ook keuzes maken in je bedrijfsvoering. Dit gebeurt in de eerste plaats op basis van je visie en je zakelijke en persoonlijke doelen, maar kan ook op basis van de output van je administratie. Het bewaken van de uitvoering van je activiteiten middels voortgangsrapportages en zogenaamde forecasts, zorgt ervoor dat je bedrijfsvoering beheersbaar blijft. Dit kan leiden tot bijstellen van je activiteiten of processen dan wel het heroverwegen, aanpassen van je beleid en strategie. Je bespreekt deze voortgang actief met jouw coach van OndernemerWijzer.

Let’s connect!

emailtwitter_birdFacebookgoogle_pluslinkedinYouTube

P.S. Dit is echt iets voor jou

Bezoek OndernemerWijzer