Control your business, create your future

Entrepreneur

Heb jij het gevoel van controle op je bedrijf?
Ervaar je rust als je aan de omzet van volgende maand denkt?
Heb je een duidelijke strategie voor ogen?
Weet jij echt wat jouw klanten willen?

Nee? Wil je het wel? Dan is OndernemerWijzer echt iets voor jou. Wij helpen jou met een balans tussen jou als ondernemer en je bedrijf. Wij bieden je inzicht in je cijfers en aan welke knoppen je moet draaien om andere resultaten te bereiken. We coachen je in jouw ondernemerschap en bereiken samen de doelen die jij voor ogen hebt.

Entrepreneur

Groeiende ondernemers hebben inzicht in wie ze zijn, weten waar ze heen willen en wat ze moeten doen om dit te bereiken. Ze beschikken over een creatieve geest, een open houding, zijn bereid tot het stellen van kritische vragen en het maken van keuzes. Kansen zien, kansen grijpen en het creëren van waarde in welke vorm dan ook, dat definieert de echte entrepreneur.

Ontdek jouw groeikansen, start direct met de Groeiscan!

Wil jij je groeikracht vergroten, start dan met de groeiscan voor ondernemers. Groeiscan is een online ondernemerstest, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek van Dr. Martijn Driessen naar succesvol ondernemerschap. Al meer dan 500.000 mensen hebben zijn ondernemerstest gedaan en daarmee inzicht gekregen in hun ondernemendheid. Het geeft je een directe spiegel van je sterke en minder sterke punten en hoe je het kunt ontwikkelen. De Groeiscan wordt gebruikt door onze coaches. Je kunt direct van start gaan met de Groeiscan, ook als we nog geen kennis hebben gemaakt. Via OndernemerWijzer kun je nu tijdelijk gebruik maken van een speciale aanbieding. De Groeiscan voor ondernemers is nu verkrijgbaar voor € 57,-.

Heb je de Groeiscan voor ondernemers al gedaan? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord dat je hebt ontvangen van jouw OndernemerWijzercoach.

Let’s connect!

emailtwitter_birdFacebookgoogle_pluslinkedinYouTube

P.S. Dit is echt iets voor jou

Bezoek OndernemerWijzer