Control your business, create your future

Financiën

Financiën

OndernemerWijzer kan alles voor je regelen op het gebied van je zakelijke financiën en administratie. Eveneens zijn we gespecialiseerd in bedrijfsovernames en kunnen we je persoonlijke financiële planning organiseren.
Als je al een eigen accountant hebt, waarmee je prettig samenwerkt, dan is dit ook geen probleem. OndernemerWijzer werkt dan samen met jouw accountant.

Je administratie en bedrijfsresultaten

Het fundament voor je bedrijfsvoering is je administratie. Administratie en cijfers zijn geen noodzakelijk kwaad maar een bruikbaar instrument om je onderneming nog beter te kunnen besturen. Een kans, die je als ondernemer niet kunt laten liggen. Je administratie is de fundering voor toekomstige groei. Het is van groot belang om de administratie, financieel en niet-financieel zo in te richten en te verwerken dat deze ook snel betrouwbare bedrijfsinformatie oplevert. Je administratie en deze bedrijfsinformatie vormen een belangrijk basis voor OndernemerWijzer.

OndernemerWijzer geeft je met name gewoon de rust en daarmee ook de zekerheid, dat je de cijfers goed onder controle hebt. En dat je daarmee je toekomst, hoe groot die ook is, kan realiseren.

Voor accountants

Ben je accountant en wil je ook aan de slag met OndernemerWijzer? Dat kan en op verschillende manieren. We bespreken graag met je de mogelijkheden om OndernemerWijzer voor je eigen klanten in te zetten. Je kunt ons bereiken via 030-638 45 80, mail of stuur een bericht via onze site.

Let’s connect!

emailtwitter_birdFacebookgoogle_pluslinkedinYouTube

P.S. Dit is echt iets voor jou

Bezoek OndernemerWijzer