Control your business, create your future

Groei

Groeien

Groeien is een ontwikkelingsproces, voor jezelf en je bedrijf. Groeien kan heel snel gaan en soms met vallen en opstaan. In alle gevallen is het prettig om controle te hebben op je groei. Dit geeft rust en zekerheid. Tevens vergroot het de kans op slagen van je groei.

Groei van jou als ondernemer

Als ondernemer groei je ook. Gaandeweg leer je wat wel voor jou werkt en wat niet. Een kwestie van doen en leren van je fouten. Je bent zelf van grote invloed op je bedrijf. Het is daarom van belang inzicht te hebben in jezelf, aan welke knoppen je moet draaien en in welke situatie. Het zorgt ervoor dat je proactiever en rustiger onderneemt en makkelijk kunt anticiperen op situaties die zich voordoen. Voorop staat wat jij wilt bereiken en wat daar voor nodig is. Onze ondernemerscoaches faciliteren en stimuleren bovenstaande proces. Je coach stelt vragen, creëert nieuwe perspectieven, confronteert, daagt uit, zorgt voor focus, vergroot de mogelijkheden, signaleert de kracht en inspireert! Met de ondernemerscoaches van OndernemerWijzer leer je de kunst van het vertalen van die bedrijfscijfers tot nieuw en ander gedrag waarmee je jouw succes creëert.

Groei van je bedrijf

Als je wilt groeien of al groeit met je bedrijf, ontstaat er vaak een moment van ‘moeten’ groeien. Dit komt doordat je zoekt naar een balans tussen voldoen aan de vraag van je klanten, je omzet en je personeel. Dit is het kritische moment.
Focus, overzicht en inzicht in je cijfers, zijn dan essentieel om controle te behouden. OndernemerWijzer biedt dit overzicht. Je ontvangt van ons regelmatig overzichten van je financiële stand van zaken, je stelt je doelen en we maken zogenaamde forecasts, vooruitkijkjes, zodat je goed kan anticiperen op de toekomst en proactief kan ondernemen. Wij helpen je groeien op meerdere niveaus en jij bepaalt zelf de grootte.

Groei door overname

Als je wilt groeien of juist van start wilt met een bedrijf van enige omvang, kun je ook denken aan overname. Zeker als jouw ondernemersprofiel meer geschikt is voor overname dan voor autonome groei. Ook hier vormt de Groeiscan het startpunt, die je hiernaast kunt starten. Hiermee kan worden bepaald of je geschikt bent voor groei door overname. Ben je juist op zoek naar iemand die jouw bedrijf kan overnemen en jou als ondernemer gaat opvolgen, dan kun je bij OndernemerWijzer de Opvolgingsscan laten doen. Deze scan is ontwikkeld door Dr. Lex van Teeffelen van Hogeschool Utrecht en Dr. Martijn Driessen van Entrepreneur Scan. Deze scan is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en geeft jou als potentiële overdrager direct inzicht in jouw kans op een tevreden overdracht. Start hier de Opvolgingsscan.

Let’s connect!

emailtwitter_birdFacebookgoogle_pluslinkedinYouTube

P.S. Dit is echt iets voor jou

Bezoek OndernemerWijzer