Control your business, create your future

Annemieke Hebenaar

Annemieke ° Financieel specialist en Ondernemerscoach

Pagina Annemieke

Stuur een e-mail naar Annemieketwitter_birdlinkedin

  • Controller
  • Empatisch
  • Echte doener

Luisteren vind ik een van de belangrijkste eigenschappen van een ondernemerscoach. Ik geef de ondernemer de aandacht die hij verdient. De ondernemer als mens staat in mijn coaching centraal.

Wie zijn administratie op orde heeft en zijn cijfers echt kent, heeft meer grip op de toekomst. Waar wil je heen met je bedrijf? Heb je plezier in je ondernemerschap? Dit zijn de eerste vragen die ik aan je zal stellen. Vervolgens kijk ik naar de jaarrekeningen, dan weet ik wat er de afgelopen jaren heeft gespeeld. Aan de hand van de jaarrekening stel ik vragen. Ik gebruik het verleden om naar de toekomst te kunnen kijken: wat ging goed, wat ging niet goed en wat kun je daaruit opmaken?

Ik stel veel vragen, ik kan vervolgens goed luisteren en analyseren en ik ben empathisch. De ene keer heb ik een rol als financieel adviseur, de andere keer ben ik eerder business coach met een financiële achtergrond. Toen ik als interim slecht lopende financiële afdelingen nieuw leven inblies, zorgde ik er ook voor dat de medewerkers weer een team werden. Ik werk met cijfers, maar ook met mensen. Ik luister altijd naar de medewerkers, ze dragen meestal goede verbeterpunten aan. Ik werk graag met ondernemers die open staan voor nieuwe ideeën en hun vaste patronen daadwerkelijk los durven laten.
Het ondernemerschap en ondernemers is mijn passie. Sparren met mij helpt jou als ondernemer en daarmee ook jouw onderneming vooruit.

Let’s connect!

emailtwitter_birdFacebookgoogle_pluslinkedinYouTube

P.S. Dit is echt iets voor jou

Bezoek OndernemerWijzer