Control your business, create your future

Fred Boelens

Fred ° Ondernemerscoach

Pagina Fred

Stuur een e-mail naar Fredtwitter_birdgoogle_pluslinkedin

  • Ontwikkeling ondernemerschap
  • Handel en productie
  • Passie voor schaatsen en triatlon

Ondernemen begint met je droom, je passie. Helder en haalbaar geformuleerd.

Sinds 1988 begeef ik me op het pad van het ondernemerschap. De eerste 18 jaar als eigenaar en oprichter van diverse handels en productiebedrijven.
Vanaf 2005 volgde ik een aantal coach- en managementstudies. Nu gebruik ik al mijn ervaring bij het coachen van “ondernemende” mensen.
Als succesvol ondernemer, marathonschaatser en triatleet weet ik als geen ander wat nodig is voor het leveren van een topprestatie. Doelen stellen, uit je comfort zone gaan en grenzen verleggen. Ik ben een prestatieverbeteraar en maak bij jou als ondernemer je“ ingrediënten voor succes” inzichtelijk.

Mijn visie: Vitale mensen voor vitale organisaties. Vitaal zijn op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en passioneel niveau leidt tot optimaal presteren en het succesvol behalen van je doelen.

Werkwijze: Het begint met je droom, je passie. Helder en haalbaar geformuleerd. De weg ernaar toe betekent blijvend grenzen verleggen op passioneel, mentaal, emotioneel en fysiek nivo. Toetsen waar je staat en plannen bijstellen. Feedback vanuit cijfers vertalen naar proactief handelen. Persoonlijk en zakelijk de uitdaging aangaan op weg naar een beter resultaat.

Durf jij het aan om “Je beste prestatie ooit” te realiseren?
Ik ben er klaar voor.

Let’s connect!

emailtwitter_birdFacebookgoogle_pluslinkedinYouTube

P.S. Dit is echt iets voor jou

Bezoek OndernemerWijzer