Control your business, create your future

Jeroen Eggink

Jeroen ° Ondernemerscoach

Pagina Jeroen

Stuur een e-mail naar Jeroentwitter_birdgoogle_pluslinkedin

  • No nonsense
  • MKB bedrijven
  • Professionaliteit

Mijn belangrijkste ervaringsgebieden liggen in de begeleiding van ondernemers in het ‘M’ en het ‘K’ van het MKB. Zet mij in op het gebied van het ontwikkelen van “softe” ondernemerscompetenties in relatie tot “harde” bedrijfsresultaten.

Als zelfstandig ondernemer nu 7 jaar aan het werk, daarvoor als adviseur bij het IMK. Uiteraard ben ik bij de NOLOC en de LVSC aangesloten, ben CMI gecertificeerd, maar nog veel belangrijker; ik heb in de afgelopen 10 jaar zo’n 120 ondernemers mogen adviseren cq begeleiden. Vraagstukken varieerden van personeelsaanname tot terugdringing van het ziekteverzuim. Maar ook professionalisering van gedrag, denk hierbij aan beter omgaan met personeel, ontwikkeling van competenties, waarbij ik er de voorkeur aan geef om met mensen te spreken die veel trainingen en workshops hebben gehad op dit gebied. Dat maakt de gesprekken interessanter voor ons allebei.

De combinatie tussen ervaring en kennis op het gebied van bedrijfskunde, ondernemerschap en coaching maken dat ik een redelijk uniek profiel kan neerzetten. Ik ben pragmatisch, kom snel tot de essentie en sta stevig in mijn schoenen. No nonsense dus, maar wel met veel affiniteit, begrip en empathie voor jou als ondernemer.

Let’s connect!

emailtwitter_birdFacebookgoogle_pluslinkedinYouTube

P.S. Dit is echt iets voor jou

Bezoek OndernemerWijzer