Control your business, create your future

Ticket naar groei

Beste ondernemer,

Gefeliciteerd! Je hebt jouw ticket naar groei gegrepen.

We bieden je de kans om aan de slag te gaan met jouw bedrijf en je eigen ontwikkeling als ondernemer. Ondernemen is vallen en opstaan en staan en opvallen. Net als jij hebben wij hiermee ervaring.

Met jouw ticket ontvang je van ons de GroeiScan en gesprek om je resultaten te bespreken. Helemaal gratis en zonder verplichtingen.

De Groeiscan is, een door mijn zakenpartner Martijn Driessen ontwikkelde, ondernemerstest, waarmee je inzicht krijgt in jouw sterke en minder sterke punten. Het is een gevalideerde test en wetenschappelijk getoetst. De test wordt ook gebruikt door organisaties als de Kamers van Koophandel, UWV, Rabobank, en grote bedrijven als Plus supermarkten en Mars. Het is een online vragenlijst, die maar 20 minuten van je tijd inneemt en je ontvangt direct toegang tot je ondernemersprofiel en rapport. Zowel digitaal via het Entrepreneur Platform als in pdf.

Als OndernemerWijzer gebruiken we de Groeiscan als startpunt. Om elkaar beter te leren kennen en te ontdekken waarom je onderneemt zoals je dat doet. De Groeiscan geeft namelijk ook inzicht in je denkstijlen, oftewel je handelwijze in de praktijk. Erg handig, ook voor inzicht in je samenwerking met anderen.

Het ondernemerschap heb ik zelf geleerd met vallen en opstaan maar net één keer meer opstaan. Ook ik heb te maken gehad met mooie en minder mooie tijden. Met verbreken van samenwerkingsverbanden en met de daarbij gepaard gaande spanningen. Als adviseur heeft mij dat gelouterd, ik hoef mij zware tijden en conflicten en succes niet meer voor te stellen, ik heb het namelijk allemaal zelf meegemaakt. Daardoor begrijp ik andere ondernemers beter en ben daardoor als ondernemerscoach in staat om iets extra’s toe te voegen.

Wil je met jouw groeikracht starten? Stuur mij je telefoonnummer en ik bel je om een afspraak te maken.

Naam  

Tel.nr.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen met OndernemerWijzer? Kijk dan naar dit interview met Titus Stoelinga van Best Western Plus Gouda, hij vertelt over zijn ervaringen.

Heb je vragen, laat het mij weten of loop een keer binnen in het Ondernemershuis Houten.

Met ondernemende groeten,

edwin handtekening

Let’s connect!

emailtwitter_birdFacebookgoogle_pluslinkedinYouTube

P.S. Dit is echt iets voor jou

Bezoek OndernemerWijzer