Control your business, create your future

Over ons

Missie OndernemerWijzer

OndernemerWijzer wil ondernemers en bedrijven helpen groeien. Zakelijk en persoonlijk. OndernemerWijzer biedt door coaching inzicht in de kunst van het vertalen van bedrijfscijfers tot nieuw en ander gedrag waarmee je als ondernemer je groei en succes creëert. Ondernemen is voor ons meer dan geld verdienen alleen, ondernemen is ook die activiteiten ondernemen die bij je passen en leiden tot zowel een lach op je eigen gezicht als die van je omgeving.

OndernemerWijzer

OndernemerWijzer is in 2004 opgericht door Martijn Driessen en Edwin Haring. Zij hadden toen al een duidelijk andere visie op de rol van de accountant, en zagen toekomst voor de ondernemende accountant. Beiden ondernemen al sinds de schoolbanken en hebben een passie voor het ontwikkelen van ondernemerschap.

OndernemerWijzer gaat verder, waar de accountant stopt. De unieke combinatie van accounting, controlling en coaching heeft geleid tot reeds mooie resultaten van groei en controle voor onze klanten.

Edwin is sinds 1989 entrepreneur, fiscalist en eigenaar van meerdere bedrijven, waaronder Of Course en Arrow Corporate Finance. Martijn is entrepreneur sinds 1996, bedrijfskundige en eigenaar van Entrepreneur Scan en Entrepreneur Consultancy. Hij is in 2005 gepromoveerd op het Ondernemers Competentie Model en bracht de wereldwijd succesvolle ondernemerstest, E-Scan, op de markt. Samen participeren Martijn en Edwin ook in groeiende bedrijven via hun participatiemaatschappij Green Clover.
Hun visie en ondernemerschap heeft geleid tot OndernemerWijzer.

Financiën, bedrijfsvoering en ontwikkelen van ondernemerschap. Dat is onze passie. Dat is wat wij het beste kunnen.

OndernemerWijzer zit in Het Ondernemershuis Houten gevestigd.

Let’s connect!

emailtwitter_birdFacebookgoogle_pluslinkedinYouTube

P.S. Dit is echt iets voor jou

Bezoek OndernemerWijzer